De sarbatori ,

MIRABELA DAUER concerteaza alaturi de

cei mai tari artisti ai momentului

 

MIRABELA DAUER traieste pentru muzica. Stie ca muzica ii poate face pe oameni mai buni si mai frumosi. Mira, cum ii spun prietenii, este artista care iubeste deopotriva generatia noua de artisti, ii sustine si ii promoveaza. Colaborarea ei cu cei care se afla in topurile radiourilor, Alex Velea, Smiley, WhatsUp, Amna, Ada, Vunk sau alte nume scenice de rezonanta, este una extrem de speciala.

Remixurile pe care le pregatesc impreuna va vor lasa „fara aer” in cadrul unui concert de sarbatori inedit. Pe14 decembrie, la Cinema Patria, Mirabela Dauer va avea alaturi pe scena copii, varstnici si prieteni dragi. Corul de copii ”Nostalgia” si Corul Seniorilor vor reusi cu siguranta sa va bucure si sa va transmita energia lor pozitiva cu atat mai mult cu cat vor canta impreuna cu Mirabela, Amna si Vizi.

Spectacolul de la cinematograful Patria va va da ocazia de a o descoperi pe Mirabela Dauer asa cum n-ai mai vazut-o. Numele spectacolului pe care artista il face cadou fanilor, „E nevoie de iubire” nu este intamplator. Pentru orice este nevoie de iubire si tocmai de-asta Mirabela va ofera impreuna cu invitatii ei un cadou muzical de sarbatori cu adevarat magic.